Tulevaisuus

Runoilija Ninniseni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen jotain, mitä sinä et ole.
Olen sitä, mitä et tule olemaan.
Olen vain minä, eikä se sinuun vaikuta
 

Kun ajattelen tulevaisuutta näen vain lakanan
Valkoisen lakanan
Vereen tahriutuneena

Istun lakanan kanssa
Haistan veren suolaisen hajun
Kun haikea tuuli kiertää ympyrää

Se on selvä merkki
Pakene, pakene tulevaisuutta
tuolta surulliselta kohtalolta

Ei kenenkään meistä kuuluisi olla
helvetin kukka

En halua kukoistaa tälläisessä paikassa
En tulevaisuudessa
En milloinkaan

Sirpaleet ajan äänettöminä leijailevat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulevaisuus pelottaa kaikkia...
Hienosti on ajatukset koottu tähän.

 

Käyttäjän kaikki runot