Helteen jälkeen

Runoilija Heli.S

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heliteollisuus.
 

Aurinko on
kääntänyt selkänsä
Muurahaiset
hiipineet nukkumaan
Lämmin tuuli
kantaa mukanaan tuoksua

Hämärtyvän taivaan kuiskeessa
salaisuuksien alla

Jälleen muistan
miten
Rakastan kesäöitä
kun luonto taas
hetken vilvoittelee
ennen päivää seuraavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjoitat

kesäisen herkkä.

Rakastan runosi tunnelmaa.

mieli ja sieraimet täynnä kesäyötä
ihanaa

Kaunis, kaunis runo!

Mukava tunnelma.

Herkkän kaunis tunnelma runossasi..

Ihana iltaruno, melkein voi haistaa kesäillan tuoksun tätä lukiessa.

Herkän koskettava tunnelma.

Kaunis ja muutenkin hieno runo :)

Hieno Tunnelmaruno.

Syksy tuhoaa taas kaiken kauniin. Tässä on paljon kaunista, paljon itsekkin havaittua totuutta kesästä. Ikävähän sitä tulee. Hienoa kirjoittelua.

Tämä sai mut lämpimäksi... kiitos kauniisti ja upeasti liitelevästä runosta =)

Kaunista, ajassa ja paikassa kiinniolevaa runoilua!

Ihana tuo tunnelma, joka huokuu teksteistäsi. Jäin koukkuun. :) On kai niitä huonompiakin asioita, joista riippuvainen olla... :D

mmmmmm... kesäyöt.. mmmmmm

kauniisti kirjoitat

mmmmm kesäyöt. kiitos mielikuvasta.

Tässä on oikeaa kesäillan tuntua.

Kaunista kuvausta hetkistä.

niin kaunis
uljas kiitos luonnolle

Pidin.

voi kun nätti runo

Kesäöiden lumo on hurmaava

..kun luonto taas vilvoittelee..hienosti sanottu !

Ihana kesäillan tunnelma. Kauniisti olet kirjoittanut.

Runosi on Just eikä vain melkein :o)

Hyvä ja tunnelmallinen runo. Tykkään.

ihana runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Heli.S Helteen jälkeen 16.5.2010 29 Runo
Heli.S Olemus 31.10.2010 26 Runo
Heli.S Tässä on joulu 1.11.2009 22 Runo
Heli.S Yksiö 18.3.2010 19 Runo
Heli.S Ystävälle 1.6.2011 17 Runo
Heli.S Peli 8.9.2013 6 Runo
Heli.S Oikopolku 25.8.2013 3 Runo
Heli.S Nimetön 21.4.2014 2 Runo
Heli.S Nimetön 19.5.2014 0 Runo
Heli.S Hetkeen vangittu 8.7.2013 0 Runo