Nimetön

Runoilija FairytalePrincess

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En vieläkään voi ymmärtää, kuinka onnellinen tänään olla saan.

Varoen me edetään, vaikka varsin hyvin tiedetään, että toisillemme vain parasta tahdotaan.

Veit sydämeni hiljalleen, nyt annan sen jo sulle kokonaan - hymyillen.

Joka aamu kuulla saan nuo sanat joita ennen turhaan kaipasin.

Olet tehnyt minut kokonaiseksi, tärkeimmäksi rakkautesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot