Suolavettä

Runoilija TyhjäSointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hello! :3 Olen siis -93 vuonna syntynyt musiikkipedagogi-opiskelija. Kirjoittelen ihan huvikseni runoja ja laulunsanoituksia, mitään sen suurempaa tarkoitusta etsimättä.
 

En ole mitään,
silti vähän kaikkea.
Vähän kaikesta.
Liian vähän jotta olisin jotain.
Liikaa jotta en olisi.
Ei ääniä päässäni,
ei liian sekaisin tai rikki.
Yksinäisyydessä.

Yksin... Siinä vasta idea!
Ajatus kotoisa.
Tarpeeksi eksynyt.
Ruusunlehtiä käsivarrella,
ihanne kuvia povella
Liian pettynyt jotta vastaisin.

Pettyneenä ihmisiin.

Selite: 
Osittaisena inspiraationa: http://www.youtube.com/watch?v=7NQ8OCcQ3LA&feature=related
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!

 

Käyttäjän kaikki runot