Peilikuvasi

Runoilija yksityinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahdoin olla niin kuin sinä -
kiltti sekä huomaavainen
rakastettava ja ihana
rehellinen ja avoin.

Ei näyttäytymismuotosi
kertonutkaan täyttä totuutta.
Järkytyin kun huomasin
todellisen sinäsi:

Olet pelkkä huijari
narsistinen luonne
tunteeton kuin kivi, johon liukastun.

Nyt kun tiedän sinut
voin olla oma itseni.
Tiedän, ettei minulta löydy hävettävää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot