Vaara

Runoilija Mary

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Totuus se tiellä pitää
 

Sotatanner
Pommituksia, viattomia uhreja
Julmuutta ilman sääliä
Kaaosta, pelokkaita ihmisiä
Kotinsa ja sukulaisensa menettäneitä
Surua, tuskaa mitä on vaikea kestää
Nälkää näkeviä, tautien epidemiaa
Ilman sähköä, lämpöä, vilua
Onko mitään tulevaisuutta?
Aselepo...kuuleeko kukaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Avunhuutos kaikuu mus sisälläin.
Kärsimyksestä kerrot niin, et sydän huutaa apua. olet runoilija oiva, ja riimis kauniisti soiva. Onnittelut upeasta työstä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mary Yksinsäisyy 16.11.2009 1 Runo
Mary Vaara 16.11.2009 1 Runo
Mary Kärsimys 16.11.2009 0 Runo
Mary Jerusalem 16.11.2009 0 Runo
Mary Jäätyneenä 16.11.2009 0 Runo
Mary Talvella 16.11.2009 0 Runo