Rakkauden Vartijat

Runoilija Harmaaturkki

Vala vanha luettu siunatuista,
yksi korpien kaarnojen alta.

Tie kätketty odottavilta,
aarnituliin itsensä kadottavilta.

Totuus tahtomme ajasta vapaa,
piiloon peitetty uskoonsa sulkeutuneilta.

Näin mitta nimetty heille,
sepille Rakkauden mahtien vartijoille!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, "rakkauden mahdit" ovat toivottavasti aina liikkeellä <3 
hieno

sopisi lauluksikin

pidän kovasti