Tiedostamaton Tietoisuutemme

Runoilija Harmaaturkki

Spektrinä elämä
rakkautemme lähteiden
kaikkeudessa.

Kokonaisuus,
ymmärryksenä uskon
rajallisuudesta heikkoutena
kohdata pelotta totuus
ihmisyytemme rikkauksista.

Näin samalla ollen
tiedostamaton tietoisuutemme
yhteys siihen todellisuuteen
joka aistiemme ulottumattomissa
ja hallinnan ulkopuolella
on. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, aistit kannattaa olla avoinna aina <3