Palapelimme Kymmenen Palaa

Runoilija Harmaaturkki

Yksi elämä meissä
kasvattaa puun.

Toinen rakentaa
talon.

Kolmas korjaa 
kasvimaan sadon.

Neljäs elämä meissä
ymmärtää vihreän
punaisena ja valkoisen
mustana.

Viides kuulee.

Kuudes näkee.

Seitsemäs etsii, pelkää,
mutta ei halua löytää.

Kahdeksas katsoo
silmiin.

Yhdeksäs koskettaa.

Kun kymmenes taas,
vaikka haluaisi itsensä
humalalta maistuvan,

tietää järjen ja tunteiden
sodan olevan tuhonsa,

Rakkauden Viinipullon
aaveena sumuun kadottua. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio "palapeli", joka ei koskaan tule valmiiksi <3
Löydän itsestäni samoja paloja, vaan onko kaikki. Palaan lukemaan, tuntemaan. Kiitos runoilijalle!
Monien mahdollisuuksien palapeli, jokaisella lie oma ratkaisumalli ja kuka saa valmiiksi..
en minä ainakaan.
 

Käyttäjän kaikki runot