Todentajana Tekomme

Runoilija Harmaaturkki

Jokainen hetki,
pimeän metsän
lähes äänettömässä
elämässä,

muistuttaa meitä
jokaista tekojen
merkityksellisyydestä
tunteittemme todellisuuden
todentajina,

näin ilman äänien tuomaa
epävarmuutta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, suorastaan miltei psykologista kerrontaa <3 
 

Käyttäjän kaikki runot