Taistelu Kilpailutetusta Rauhasta

Runoilija Harmaaturkki

Peilisalin peilien labyrintissa
Sielusi ja sydämesi toistensa
vartijoina.

Kumpikin katsoen tutkii,
milloin kokien, tuntien
ja etsien,
kumpi vääristävien peilien
kautta moninaisimmin itseään
kuvata voisi.

Näin ihmisen itsensä sisällä
yhtä aikaa toteutuen
kilpailu, taistelu ja yksittäisten
taistelujen voitto,

palkinnon tyvenestä rauhasta
ollen kuitenkin koko ajan kaikkien
ulottuvilla! 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa koko maailmassa olisi oikea rauha, Koronassa on jo tarpeeksi.
 

Käyttäjän kaikki runot