Ykseyden Hedelmä

Runoilija Harmaaturkki

Taittuvat tuulen
ja sateen kyyneleet!

Siis kuten samoin
ne kolmet jäljet yhdeksi
muuttuen omien jälkiesi
niihin liittyessä.

Näin mitattuna ajan
kiertomme,

menneisyyden, katoavaisuuden,
näkemänämme ymmärtämämme
todellisuuden sekä
rajattomuutemme rajallisuuden
luodessa kaiken sen,

mistä ykseytemme hedelmä
on luotu.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiota kerrontaa, "ykseyden hedelmä" on mielenkiintoinen <3