Taivaan Tarina

Runoilija Harmaaturkki

Taivas voi kertoa meille tarinansa
purppurana, turkoosina, vihreänä tai
oranssina, sateenkaaren muita
leikkejä milloinkaan unohtamatta.

Tiaisten, Mustarastaiden,
Satakielten sekä Joutsenten ja
Kurkien sävelten tuon kohtaamamme
taivaan tarinan täydentäen.

Ja tuossa kaikessa merkityksellisintä
ollen se,
millä tavoin sekä miten me haluamme
olla osa tuota taivaan kulloinkin
kertomaa tarinaa,

vai haluammeko?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti hyvin moni uskoo hyvään ja harmoniaan <3