210510

Runoilija Mr-Gravedigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän.
Olen.
Heikko.

Sillä minä vihaan.

runoilua syvimmästä.
 

Nyt mennään
tuonne taikka
tänne.
Yksi ja sama,
kunhan ei olla
tässä.

Mennään,
liikutaan koko ajan,
kunnes jalat pettävät.

Neliraajavammaan
henkisyyteen asti.
Liikutaan,

kunnes pysähdymme.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän erittäin paljon! Erityisesti pidin kohdasta: "Liikutaan,

kunnes pysähdymme."

Kauniisti ilmaistu.

Pidän erittäin paljon! Erityisesti pidin kohdasta: "Liikutaan,

kunnes pysähdymme."

Kauniisti ilmaistu.

 

Käyttäjän kaikki runot