Jis tietäisit sen..

Runoilija Lovegame

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et tiedä kun kaipaan,
et tiedä kun itken,
et tiedä kun ajattelen sua.

Sä et tiedä mua.. Sitä sisäistä mua.
Mä kyllä tiedän sut, sun sisimmät ajatukset.
Jos vaan tietäisit.
jos vaan tietäisit.,
että ajattelen sua.
Silloin kun menen nukkumaan,
silloin kun avaan silmät ja herään,
Ajattelen sua aina.

Et tiedä kun kaipaan sua,
et tiedä kuin välitän susta.
Et tiedä kuin Rakastan sua.

Selite: 
tehty musiikkia kuunnellessa koulussa, nopeasti matematiikan testissä. :)) Pistä tietty kommentti (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot