Kaivata, turhaanko

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

Sateenkaaren päällä hivelit minua,
sait kaikki sävyni esiin.
Annoit kaikille väreille kaaren.

Liu'un loppuessa ei aarretta ollutkaan,
vain tyhjä, kumiseva kaipuu.

Odotan,
että kaari syttyisi uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikissa sateenkaaren väreissä hyvää syntymäpäivää ja kiitos kauniista kuvasta sekä toivosta, mitä tämä runo henkii.

Arkipäivän realismia, kauniissa runossa.
Hyvää syntymäpäivää =)

 

Käyttäjän kaikki runot