mä en oo enää nuori...

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

89 egee kengät hohtaa valkeuttaan.
Coolit repalefarkut ottaa reisilleen tyttöjä vastaan.
Tukka kiiltää, korvissa blingbling.
Mimmejä riittää... mä oon jotain.
Mä oon magee ja kylillä tykätään.
***
Nähdäkseen itsensä,
on nähtävä jotain enemmän.
Ymmärtääkseen suurta,
on ymmärrettävä pientä.
Rakastaakseen kaikkia,
on rakastettava itseänsä.
Tunteakseen muita,
on tunnettava itsensä.
***
Pudonnut vaahteranlehti.
Poimin sen.
Istuin.
Syvä lämpö,
oli minussa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo loppukohden vain paranee,Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot