Vihdoinkin....

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

Otin vaatteeni pois,
olin silti puettu.
Puhuin ja kerroin,
en silti sanonut mitään.
Katsoin silmiisi,
minusta ei silti näkynyt mitään.
Uskalsin avata sieluni, vihdoinkin,
olin alaston,
haavoillakin.
Mutta vapaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot