vääriä valintoja

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

vihlaus rintapielissä
mustasukkaisuus iskee tikareita
omatunnon ääni huomauttaa
"et taida kuulua enää heidän elämäänsä"

syyttää tästä saa taas
vain omaa itseään
"miksi et pitänyt kiinni aiemmin"
"miksi sinulla oli olevinaan parempaa tekemistä"

"elämä on täynnä vääriä valintoja"
minulle opetettiin
mutta minusta
oma elämä on yksi väärä valinta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot