Odotusta

Runoilija Piituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huulesi jättävät omani palamaan,

janoamaan lisää.

Kättesi jäljet jäävät kihelmöimään ihollani,

kun kadotamme toisemme pimeään yöhön.

Odotan sinua

sammuttamaan janoni

ja tiedän ettei minun tarvitse odottaa pitkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Osui ja upposi. Juuri tähän hetkeen sopiva runo..niinkuin palanen tätä elämää.

 

Käyttäjän kaikki runot