Täydelliset

Runoilija Piituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

opeta minut tuntemaan
sinut
jokainen ääriviivasi
pienet yksityiskohdat
jotka tekevät sinusta
täydellisen

ota minut kokonaan
omaksesi
jokainen virheeni
pienet vikani
jotka tekevät minusta
täydellisen

tee minusta kokonainen
täytä
jokainen päiväni
pienet hetkeni
jotka tekevät elämästä
täydellisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, upea, puhutti...suosikkeihini

 

Käyttäjän kaikki runot