Pedot

Runoilija saattaja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me käymme maailmaa pyörivää, unetonta.

Käymme kuin olisi lunta
                    koko ihmiskunta.

Sulaessaan pois, pois katoaisi arvet.

Haihtuisi taivaaseen maan pirujen parvet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot