Vielä ei ole aika

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 
 
En osaa vielä vastata kysymykseesi:
 
"kuussa mahdollisesti olevasta lumesta"?
 
Matkani ei ole vielä alkanut,
vaik' silloin keväällä - 
jo luulin
jo maaliskuussa, 
kun lumi jo kaik'
melkein sulanut..,
 
kun aurinko paistoi illansuussa.., 
 
ja päivään hikoilevia 
lähetellen viel' säteitään.., 
 
viel' päivään... 
 
..ja iltaan viel' 
 
jo hiukan viileään 
ja mieleen viileämpään.
 
Ei määrä alkaa 
- ollut vieläkään..


 
 
 
 
 
Selite: 
..jos olisin seiväshyppääjä, niin...torvesta toiseen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Täällä kovasti "pyristellään", ei kannata liikaa murehtia kuitenkaan <3 
Kaunis kiitos <3
Matka alkaa ajallaan, eletään ja nautitaan erilaisista poluista ja niiden kauniista maisemista💕
Matkalla ollaan ja kauniisti kiitän kommentista <3 
Onpas kaunis runo
iloksi luettava

huolitellusti tehty

mahti mielen miehekkään antava on
Kiitokset kauniista kommentistasi ;)
muoto ja rytmi toimivat -
sisällön positiivinen lataus
antaa ajatuksen että minnekäs sitä täältä
-- eletään ja ollaan vaan kuin ellun kanat
Mitäpä tässä muuta.. - ollaan aikansa ja munitaan välillä - ja kiitetään kommentista nöyränä. <3
Upeus  ♡