Älä itke rakkaani

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 

 
Silloin joskus - kun vielä osasin.
 
Enää minä en osaa, tai...
en aina oikein usko
 
- enää osaavani -, 
 
vaikka tiedän sanan verbaalinen merkityksen.
 
Silloin kun vielä vahvasti elin.
 
                    Jos muistat?
 
Kai sinä muistatkin, olethan
niin paljon minua nuorempi.
 
Kaunis rakastettuni.
 
Silloin sanoit, 
   sisälläni pulppuavan
    - sanojen lähteen.
 
Kertoessani rakkaudesta
   noin yleensä ja 
omistani eritoten,
joista olen paljon kirjoittanut.
 
Ja sinulle niitä lukenut, 
niissä elit sinä... 
             silloin.
Olivathan ne kaikki, 
vain sinulle tarkoitettuja.
 
Kauniilla rakkauden sanoilla kirjavoituja.
 
    Sanoilla joissa itki ikävä,
  joissa intohimon palava kipinä,
helli kaipuun tuulen kytevää sydäntä.
 
Minä haluaisin..,
 
minä haluan,
 
minä kirjoitan
 
sinulle kalleinpani vielä kerran, 
 
   rakkauden hehkuvin helmikirjaimin,
   tuuleen kirjoitetuin ikuisin sanoin,
 
      sanoin jotka tähtipölyn peittäminä
kirkkaina loistaen rakkauden jumalaista sanomaa,
saapuvat luoksesi.
 
Kunhan ensin löydän ne sanojeni
      helminauhasta, josta nyt jo on, 
osa pudonnut tahtomattani.
 
Ja aina silloin tällöin huomaan
jonkun taas pudonneen
jälleen yhden kauneimmista.
 
Älä itke rakkaani
 
 minä osaan vielä
 
    rakastaa.

 
 
11.11.17 
18.11.20 
 
Selite: 
hiukan vanhoja muistellen ja muutellen..kuhaon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan loistavaa ja moniulotteista tulkintaa, mestarillista <3
Kiitos paljon kommentistasi ;)
Kaunis, hieno runo.
Kiitoksia, kun viivyit hetken vierellä rivieni =;)
Hienoa tekstiä, ja vain paranee loppua kohti.
Nöyränä kauniisti kiitän kommentistasi <3
Osaat sinä, kaunista tähtipölyä sanoissasi :)
Kauniisti sanat runosi soljuvat😊
Kiitos paljon kommentistasi. 

Kaikki kauniit sanat ja oikeasti, sanat yleensä ovat tällä hetkellä kauniita luettuani niitä, päästyäni jälleen kerran 3,5h kestäneestä sytostaattihoidosta.
Saas nähdä kuinka kauan.
Noo..onhan tuota aikaa jo ollut.

Kiitos vain. <3

 
Hieno on !
Kiitos kun kirjoitat :)
 

Käyttäjän kaikki runot