Haluun

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 




 
Mä haluun tietenkin, että sä tuut
 
että sä tuut ja tuut
 
       ja oot ja oot,
 
niinku me muut sua ootamme niin
 
minäkin etenkin
 
       ja tietenkin
 
minä
 
minä
       
       ​minä
.


 

 
Selite: 
...niiettä sillee tällee kerrankii jällee viel !??!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti hän ja moni muukin tulee vielä ja monta kertaa <3 
Kiitos kaunis <3
"Tuuttuuttuut!", ei olllutkaan vastaamaton puhelu vai oliko sittenkin?
Hauska runo onononon!
Tostos kiitoskii ;)
 

Käyttäjän kaikki runot