Liian nuori ihminen

Runoilija Kompiainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi tuska tuo
sieluun yliotteen luo
Liian nuoren ihmisen
sielun paikka sumusuo

Ystävät hyvää toivat
silti mustat kellot soivat
Liian nuoren ihmisen
korviin kantautuivat

Ääntä loppumaan ei saanut
ehkä heikon mielen taannut
Paistoi aurinko tai ei
liian nuoren ihmisen vei.

-

Kaikki ajallaan,
saa kai käydä rajallaan.

Mutta harva uskaltaa,
elämäänsä lopettaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kaunista :S
pidän tuosta "liian nuoren ihmisen" toistuvuudesta. tykkään :>

Niin kaunista :S
pidän tuosta "liian nuoren ihmisen" toistuvuudesta. tykkään :>

 

Käyttäjän kaikki runot