päällekkäisiä nousuja ja laskuja, räjähdysaltis mieli

Runoilija unenkansa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lontoon yläpuolella katkonaiset lauseeni
sotkeutuvat liikenteen voimistuviin ääniaaltoihin

Sinä valut hitaasti kyynelkanavistani
aina kuivuneille huulilleni asti
Suolaista ja kosteaa,
Kaikilla tavoin, tiedäthän

Seitsemän kuolemansyntiä kiteytyneenä minussa
Sinä olet kahdeksas
(Ja kahdeksas synti kaupan päälle, olkaa hyvä)

Hengityksen kietoutuessa kaupunkia ruoskivaan tuuleen,
viimeisetkin järkevät ajatukset hukkuvat katujen huminaan

Käsivarsilla ihokarvat nousevat pystyyn
Ja minä tunnen punaviinin väkevän hajun tunkeutuvan sisälleni

Ja kun silmäripsesi lopulta sekoittuvat omiini,
Minä pyydän
Tunkeudu sinäkin,
Kaikilla tavoin, tiedäthän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot