Kova tie

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

"Muistan kuinka lupasit suojella minua kaikelta maailman pahalta,
kuinka lupasit että lämmität kun minulla on kylmä,
kuinka sanoit että aina olisit vierelläni,
ja lupasit pyyhkiä kyyneleet,
Miksi sitten nyt yksin itken,
kuinka vieressäni ei ole ketään,
miksi sydäntäni kylmää,ja kuinka ainut mikä tuntuu pahalta olet Sinä"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot