Unettomuus

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

Missä olet uneni,
vanha ystäväni,
Tule,ja hellästi tuudita,
Mun sun tuttuun syliin,
vie pois tästä todellisuudesta,
oon väsyny kyyneliin,
Ota mut näistä murheista,
anna uskoa myös huomiseen,
toivoa pienen ihmisen sydämeen.

Selite: 
Kun uni ei tule,ja ajatukset juaksee oravanpyörää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot