Tämä rakkaus

Runoilija Jussu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 18.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon tämmönen omanlainen ja hieman erilainen kulkija... Joka viihtyy paljon omissa ajatuksissaan,siitä kirjoittaminen on hyvä,sen kautta pystyn taas hengittää kevyemmin..
 

Opetellaan yhdes rakkauden aakkoset,
toisemme vahvuudet,
sekä heikkoudet,
Opitaan rakastamaan niistä huolimatta,
mikään liekki ei pysy sitä vaalimatta,
Muistetaan miksi toiseen rakastuttiin,
miksi tälle yhteiselle polulle astuttiin,
Vaikka joutusimme myrskyn silmään,
tarttuisimme tuuleen selkään,
Mikään voima ei ole niin vahva,
että me päästäisimme irti,
avaan silmät olet siinä silti,

Vasta ennen kuin on hiljaista,
se on rakkautta,
Jokasena hetkenä omalla tavallaan,
pitää kiinni,mutta kuitenkin antaa olla vaan,
Sinun rinnalla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Niin ihana että kyynel vierähti poskelle
Noin sen pitää olla. Rakastaa myrskyissäkin

 

Käyttäjän kaikki runot