kylmää

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Lähdit kävelemään poispäin,
nyt palelen.
Kävelit kauemmaksi,
nyt yksin kylmissäni vaeltelen
Sanoit ettet enää koskaan palaa,
nyt kylmyydestä värisen.
Palasit, nyt jäädyn kokonaan.
Etkä edes sinä voi sydäntäni enää sulattaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot