heikko

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Olet heikko ihminen.

Se on juuri niin yksinkertaista.

Heikko, ja olet saanut vielä heikomman sydämmen.

olet heikko hyväksy se!

Mutta niin olen minäkin ja myönnän sen.

Heikko, sillä minäkin rakkautta kipeästi tarvitsen.

Selite: 
me olemme kaikki "heikkoja" etenkin vaikeina aikoina
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot