Mitä sinulle tapahtui?

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Mitä sinulle tapahtui?
Mihin se kaunis, herkkä, kiltti ihminen unohtui?
Katseesi, ennen niin kutsuva ja viaton.
Nyt pelkkä jäätä tuo katse on.
Mielesi, ennen niin täynnä elämää.
Nyt et enää jaksa mistään välittää.
Sanasi, ennen saivat minut nauramaan.
Nyt niitä sanoja jään kaipaamaan.
Se mitä olit ennen ei ole enää olemassakaan.
Mietin vain, onko sinulla sielua enää ollenkaan.

Selite: 
eka runo minkä laitan tänne. kommentoikaa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotkut ihmiset vaan katoaa/haihtuu jonnekkin. Hyvin pohtiva runo :)

Hieno haikean surullinen ja pohdiskeleva runo.

Surullinen

Pohtiva, kysyvä, haikea runo...hyvä

Tässä on paljon kysymyksiä. Otsikosta alkaen. (M) lauseet, kysyvät sanojen säkeet.
Lopussa henk. koht. olemus.

 

Käyttäjän kaikki runot