Liian myöhään

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Riidat liian suuret arpia parantamaan.
Lähdit sanomatta sanaakaan.
Polkuani yksin jatkoin väärään suuntaan.

Eilen kuulin sinun pois nukkuvan.

Vaihtaisinpa viimeiset sanani,
Juossut olisin perääsi,
rakkauden saanut takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohduton tilanne runollasi..

 

Käyttäjän kaikki runot