Syystuulahdus

Runoilija ppaju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kesä haihtui kuin vesi pohjalta kuuman kattilan
vähän vettä lisäillään toivottaessa kesän jatkuvan
jäljelle jäi vain vähän lämpöä syksyn iltoihin vilposiin
kirpeisiin iltoihin - auringonlaskuihin yksinäisiin

eletään vielä muutamia kesäisiä syysiltoja
jatkoajalla ylitetään yhdessä siltoja
pian on poissa käsi toisen
vain kuvasta voi nähdä hymyn suloisen
kaikki aistit vielä työskennellä saavat
muistot parantaa kaipauksen haavat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot