Turtuma

Runoilija Ketunpoika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Fail less.
 

Hei aamu
taas kerran
Harmaus vaeltaa huoneisiin
kietoutuu tuolin jalkoihin

Aurinkorailoja vain silloin tällöin

Rutiinia ruutinin perään
ei kai muuta

Minä en enää tunne
harmaus tasoittaa

Ilta vasta mustan päästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, sopii juuri nykyiseen olo tilaani.

todella elävää ja hyvää kirjoitusta. ja soii tämänetkiseen harmaaseen päivään. hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot