Mennyttä vai tulevaa?

Runoilija Stay86

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeyö kertoi kaiken
rakastat mua vieläkin.

Se helpotti,
mutta sattuu enemmän.

Parasta olisi jos olisit välittämättä,
päästäisit irti
ja antaisit mun mennä.

Suudelma, halaus, kaipaus...
Ethän unohda sitä?

Minä en unohda.

Rakastan sinua.

Selite: 
Ei mitään luksusta kun ei ole pariin vuoteen kirjoitellut... Mutta tärkeintä että itse ymmärrän. Menetin sen ainoan.
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta eli ihana

Koskettavan surullinen runo.

rakkautta eli ihana

Koskettavan surullinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot