Nimetön

Runoilija Katheriina

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 18.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä tein pitkän matkan vain huomatakseni että sydämessäsi oli jo joku.

Selite: 
Kotona taas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä huomio kyllä tekee kipeää ja tuon matkan muistaa kauan..ikävä kyllä!..samankaltainen matka on itselläkin takana..

Joskus täytyy tehdä matkoja, että näkisi nenänsä eteen. Hyvä ajatelma.

Tämä huomio kyllä tekee kipeää ja tuon matkan muistaa kauan..ikävä kyllä!..samankaltainen matka on itselläkin takana..

Joskus täytyy tehdä matkoja, että näkisi nenänsä eteen. Hyvä ajatelma.

 

Käyttäjän kaikki runot