Kielipaja

Runoilija Vilp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Harva näkee minua koskaan.
Viihdyn yksin, vaikka tykkään olla laumassa.
Olen kaikista ihan kiva, mutta asiantuntija,
se joka hiipi lehtoon tai hiekkamaastoon,
näkee jotain mitä ei ehkä odottanut.


Hymyilen aina, ellen irvistä.
Osaan pitää puoleni, jos sitä tarvitaan.
Saduissa minut kuvataan rauhallisena,
ja lapsista minä paljon pidänkin.
Ja pupuista.

Kiinalainen omakuva - Mäyrä

Kiitos kaikille, jotka kommentoitte runojani. Tulen toki lukemaan teidänkin ja yritän sanoa sanasen :)

 

Kieliä kummatkin takovat
vaan ei keinoilla samoilla
omat on tapansa kullain
välineetkin vaihtuu vallan

Tyttö kulkee kirjaimilla
Ei oo hällä kielipietä
Sananjalat vaan loi Luoja
niin on teille laulut luonut
teroitti tuulessa kynänsä
Luojalta löysi lahjat

Toinen takoja toisenlainen
mies miunoma ja ihana
Mie saan kirjaimet jonoiksi
häi saa kielet laulamahan

Pitkäletti, sööttisilmä
hymy vallan valloittava
kuusi kieltä hallitseepi
kun on kihlannut kitaran
siinnon häillä kielipietä
korvat kuulla soinnunsilta

Siinnon meijän kielipaja
kielipaja, hermolepo
Miun sormet tanssaa näppäimillä
häin sormet kaulalla kitaran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot