Elämä

Runoilija Vilp

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 18.9.2023 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Harva näkee minua koskaan.
Viihdyn yksin, vaikka tykkään olla laumassa.
Olen kaikista ihan kiva, mutta asiantuntija,
se joka hiipi lehtoon tai hiekkamaastoon,
näkee jotain mitä ei ehkä odottanut.


Hymyilen aina, ellen irvistä.
Osaan pitää puoleni, jos sitä tarvitaan.
Saduissa minut kuvataan rauhallisena,
ja lapsista minä paljon pidänkin.
Ja pupuista.

Kiinalainen omakuva - Mäyrä

Kiitos kaikille, jotka kommentoitte runojani. Tulen toki lukemaan teidänkin ja yritän sanoa sanasen :)

 
Ole toiselle tervaskanto,
lyhtypylväs, siirtolohkare
p i e n e n h e t k e n
kun äärettömyyden aallot lyövät

Kulje vierellä havupuiden henkäyksinä
lepän lauluna lehdillään

Ja muista,
vaikka sinä kaatuisit
(lyhtypylväätkin tekevät joskus niin)
elämä on enemmän
sillä
siirtolohkareetkin nojaavat kallioon
Selite: 
Sydän puhuu paremmin kuin tuhat merkkijonoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäpä oli piristävän hyvä. Kiitokseni.

Ihanan toiveikas ja luottavainen, sellainen luottamusta ja uskoa luova runo.

Hieno.

Hieno.

Tämäpä oli piristävän hyvä. Kiitokseni.

Ihanan toiveikas ja luottavainen, sellainen luottamusta ja uskoa luova runo.

Hieno.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot