Unelmoinko elämäni sinusta

Runoilija Kuulastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaukainen vastaranta ei kohti minua saavu
minä en koskaan meren toislaitaa lähene
aikani ajassa vähenee
se loisteen muuntaa eilistäkin kirkkaammaksi
ajassa
reflektoivassa säteiden ristisodassa

sinä olet unelmani
ja minä olen unelmoija
vien ainoastaan ajatukseni sinne
missä nyt haluaisin olla
vain sinulle sanani esiin tulemattomat
sanat kieleni alle juuttuneet

Olet minulle maailman loppu tai
uudelleensyntymisen kaunein ikoni
koska en voi tietää
koskaan en voine tietää sinusta
painin rohkeuteni kanssa
kreikkalais-roomalaisella alttarilla
etsin voimaa ylhäältä

Annanko sanoilleni ääneen lausutuille mahdollisuuden
vai
kaivanko hautani jo valmiiksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot