hullu rakkaus

Runoilija rneizzel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.10.1993

pieni pala maailmastani.
 

voidaanko me kasvattaa ananaspuita äiti
suuria ja kirkkaita rinkuloita
haluaisin metsästää niitä tikuilla
ja laittaa nuotioon kärventymään
niinkuin kannibaalit kapteeni Sparrown
tanssittaisiin tulitansseja ja sinä nauraisit

keltainen näppäimistö muistuttaa edelleen
ananaspuun haaveista lapsuudessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

en tajua miten en ole nähnyt tätä aikaisemmin! ihana runo, aivan upea.

hauska, etenkin kun ananakset eivät kasva puussa
lapsen ajatusmaailma näkyy selvästi
suloinen!

tässä on ihana tunnelma. ja sparrow aka johnny, siitä ei voi antaa kuin lisäpisteitä ;)

Alkoi tehdä mieli tropiikkiin. Tulitansseihin.

lapsuuden muistelu on kyllä niin haikeaa, mutta ihanan lämmin tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot