Nimetön

Runoilija rneizzel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.10.1993

pieni pala maailmastani.
 

hävitin jotain
en muista mitä
päämääränä onnellisuus
ensin pitää löytää

en etsi oikeasta paikasta
tiedän mistä löytäisin itseni
mutta en voi palata sinne

pyörin ympyrää
tyhjässä huoneessa
täynnä muistoja

käskit minut pois
ja nyt en löydä itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Hieno runo.

Hienosti runoiltu ja myös itselleni ko. aihe on hyvin tuttu.

hyvä

Hieno runo.

Hienosti runoiltu ja myös itselleni ko. aihe on hyvin tuttu.

 

Käyttäjän kaikki runot