koira

Runoilija rneizzel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.10.1993

pieni pala maailmastani.
 

sä luimistelet taas
kun joku nostaa kättään
ei edes sua vastaan

miten sä et itse huomaa muuttuneesi
tiedät miltä lyöty näyttää
katso peiliin

olit niin onnellinen
iloinen saamastasi huomiosta
iloinen kaikesta tässä pienessä maailmassasi

kun vastaat
käännät katseesi alas
milloin kaikki muuttui?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot