Haluaisin...

Runoilija CosmoGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä jokainen päivä ja sen hetki kuin se olisi viimeinen.
 

Tunnen katseesi selässäni,
Tunnen sen joka puolella.
Kun katson sinuun,
Olet onneton.
Kun käännyn takaisin,
näen mielessäni
Hymyilevät kasvosi.
Kuin ennen, silloin
Kun vielä hymyilit.
Mikä sinun on,
Voit minulle kertoa, vai
Etkö halua…
Tiedät että kuuntelen,
Mutta olet vain hiljaa.
Silti,
katsot minua,
Yrität puhua
katseellasi
Takaraivolleni,
Hyvä jos se auttaa, mutta
Pelkään, etten voi auttaa enempää,
Jos,
Et anna,
Minun auttaa,
Tiedät kyllä että
haluaisin...

Selite: 
Taas vain ajatuksia olen näin purkanut...ei mitenkään mietitty tai pohdittu runo. Olen huolissani ystävästäni<3 :<
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.Pidin. :)

Kaunis runo.Pidin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot