Kun tähdet syttyvät

Runoilija MariaBee

kannatat kauneinta, 

seuraan silmistäsi syntyvien
uusien universumien alkuja

  kesyttämättömiä galakseja,
  jotka kietoutuvat toisiinsa
 
    löydän sinne, 
    missä syttyvät supernovat
    läikyttelevät hetken aaltoja

  luovat ihonsa uudelleen,
  keinuttavat pyörteissään
  upottavia tähtisumuja

      soudan, soudan
      loputtomasti 
       
ajanvirtoja,
  ajelehdin 

      sinussa,  
       rakkauden alusta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

alkuvoimaa räjähtävää syntymää kuitenkin niin herkästi luovaa

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot