Kuin uneni, hiekkaan painuneet

Runoilija MariaBee

vaahtopäät ovat vaienneet

   hämärän tuudittaessa
   aaltoja uneen

valon rajalla,
vienona

   tuuleni, tuoksuu
   vielä sinulta

hiekalla häivähdys
veden ääntä

    viipyy

- kuuletko,
    kuljen kohti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita sanoja.
Upea!
Hyvin tunnelmainen runoteksti kuin aistillista herkkyyttä,joka ei katoa vaan pysyy lämpimänä että kutsuvana.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot