Nimetön

Runoilija tuomittu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Masennus, parannus, diagnoosi, tahto, yritys, epäonnistuminen, uusinta, hymy liimattuna, sisin palasina.
 

mä pelkään yksinäisyyttä
mä pelkään omaa rauhaa
mä pelkään että jotain tapahtuu
enkä mieleltäni saa rauhaa

olen yksinäinen vaeltaja
vailla taluttajaa
mutta mistä saan sopivan

en tiedä miten kertoisin mikä minua vaivaa
mutta tunne se on tuskainen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot