Nimetön

Runoilija kotiinpaluu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008
Viimeksi paikalla: 30.11.2017 2:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki nämä kadut jatkuvat eri suuntiin ja loputtomiin
Kaikki jalanjäljet vajoavat ja ovat jokaisen vastaantulijan
Kaikki nämä varovaiset askeleet sieluni ympärillä
Kaikki hiljaiset rukoukset

minussa on rakkautta jota sormet eivät tavoita
minussa on rakkautta jota huulet eivät tunnusta

haluan antaa sinulle sen kaiken

haluan

Onnellisen elämän niin monen elämän jälkeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoa, joka tavoittaa pinnan alta, upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot