Lasku

Runoilija cardea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappi ruinoilija, teeholisti, ex-kilttityttö
 


Miten jokin niin kevyt voi painaa niin paljon?

Eteisestä noukkiessani tunnuit vielä kevyeltä.

Keittiön pöydällä tajusin nimesi.

Haistan adrenaliinin suonissani.

Kyllä minä sinusta selviän.

Ensin haen veitsen.



Isken terän väliisi.

REVIN
toivon tärkeimpien osiesi menevän rikki.

Voisin soittaa ja pahoitella asiaa lähettäjillesi.



Pysyt koossa,
et hajoa sisältäsi.


Minun on luovuttava veitsestä,
tartuttava sinuun paljain käsin.


Kiskon sinut esiin piilostasi,
jossa sinut tänne kuljetettiin.


En kiinnitä huomiota alkuusi,
vain paljonko minulta haluat.

16,20 



Kesällä pääsen sinusta eroon.


Selite: 
Miltä tuntuu joka kuukausi kun avaan saunalahden laskua mokkulasta, joka ei toimi, vaikka korjailtu on ahkerastikkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava runo. :D Nimimerkillä maksoin tänään juuri toimimattoman mokkulan laskun...

Dramatisoitua todellisuutta. Joskus on hyvä kirjoittaa tavallisista asioista epätavallisella tavalla. Rivi riviltä lukija seuraa runon etenemistä, odottaa kuinka se päättyy, mikä on juju. Arjen tragikomediaa, huumorissa kirpeäkin sävy.

 

Käyttäjän kaikki runot